maanantai 6. kesäkuuta 2016

Treenipäivitys toukokuu


Et sää lukemal uima voi oppi. Pakko sun o vette mennä! -turust.fi



Toukokuussa pääsin harjoittelun vauhtiin. Töissä oli helpompaa joten aikaa jäi enemmän harrastuksille. Iltaisin pääsin hyvin käymään lenkillä, jonka lisäksi tein puutarhahommia. Viikkotuntimäärät vaihtelivat 8-11h välillä. Uimassa kävin kaksi-kolme kertaa viikossa ja lisäksi juoksin ja pyöräilin maastossa tai maanteillä. Sunnuntaisin tein pitkän pyörälenkin jonka päälle kävin aina vähän juoksemassa. Sunnuntain lenkin kesto vaihteli 3-4 tuntia. Maanantain pyhitin yleensä kevyelle lasten Ketunlenkki -suunnistukselle sekä lihashuollolle.



Toukokuussa olin mukana myös Joensuu maratonilla. Juoksin puolimaratonin. Aika 1.48 kuvasti hyvin treenejäni ja fiilistäni. Olin juuri saanut hyvän vireen innostunut lenkillä käymisestä ja asioiden tekemisestä, mutta vielä ei ollut sellainen fiilis että tekisi mieli kisata. Joensuun maratonin uusittu reitti ja päivän sää oli upea, joten tapahtumaa voi suositella kaikille! 



Ohessa video tapahtumasta Kaisa Mäkäräisen silmin:




Toukokuussa Tahkolla järjestettiin superviikonloppu, jonka yhteydessä pidettiin myös meidän Tahkotiimimme kokoontuminen. Jälleen kerran oli järjestetty kiva yhteinen tapaaminen. Saimme lisää vinkkejä juoksuun, pyöräilyyn ja lihaskuntoon. Täytyy myöntää että minun olisi myös aivan pikkuisen houkuttanut ottaa osaa viikonloppuna järjestettyihin kilpailuihin ja kokeilla kaikkia triathloniin kuuluvia lajeja. Uskallus ei kuitenkaan vielä riittänyt... kun oon hidas uimaan, eikä oo sitä pyörää... Mutta ehkä ensivuonna?!?!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti